En lista!

Lista över saker jag absolut inte känner för att göra. 

1. Gipsavgjutning av gravidmagen. Förklaringen till detta är att jag inte är intresserad av att se mig själv tredimensionellt hängande på väggen. Och så har vi inget förråd. Ursäkta till alla er som gjutit av gravidmagar och hänger upp dem, men jag förstår inte? Titta på ditt barn istället för dess otympliga uppehälle för 9 månader. 

2. Mina behov på en portapotti. Eller främst tömma densamma. Men det ska vi alltså göra i fyra veckor på grund av badrumsrenovering. Tjohej för när det är klart och fy fan för under tiden, ungefär. 

3. Föda fram ett barn. Det slog mig idag, när jag var på ett litet inför-besök med snack om epidural, att detta ska hända. Oj då, hade glömt och så. Särskilt peppande kändes det med sambons och fadern till kommande barns kommentar "Nä, jag hade aldrig velat göra det... Och då vet jag ju inte ens hur det känns."  Nej, du vet ju inte det.. 

4. Gå på toa efter att föregående punkt är avklarad. En får väl bara hoppas att det inte drar ut på renoveringen så att detta ska behöva ske på en portapotti. 

5. Se positivt på livet. Hehe. Nedå. Men just nu är det mycket obehagliga saker på G som liksom tar en om en inte lever i en liten förnekelsebubbla. Så jag tror jag stannar där i den bubblan lite till. Ciao! 


Blivande tvåbarnsfar, som aldrig hade velat genomgå en förlossning, sitter och planerar badrumsrenovering. 
En allmän dag | | Kommentera
Upp