Vad som känns och inte känns

 
 
Saker som känns avklarade:
 
1. CSN ska börja komma in en gång i månaden. Puh! 
 
2. Största delen av delprov 2 ligger färdigt på datapatan. Lite källor och så ba! (Och en bok till som ska klämmas in på en fjärdedels A4 för sakens skull.)
 
3. Mina tre avföringsprover är tagna. Ja. Hon på labbet sa till mig att om jag inte LYCKAS ta alla tre inom tre dagar (tre olika bajsar alltså) så fick jag komma in med de jag lyckats med. Och så satte prestationsångesten igång liksom! "Ha! Tre? Du kan ge mig 5 rör, har du varit med om att någon klarat fem på tre dagar? Ha? Ha? Haaaa?", tänkte jag. Fast sen kom jag på att det kanske inte spelade någon roll? Hon var nog glad om hon fick så lite bajs som möjligt. Men ja, jag fixade det! Nu ska vi se om jag har gluten. Vilket aldrig någonsin slagit mig? Tror ej jag har det. Hoppas så innerligt att det inte är så för jag vill äta pasta. Och chips. Får en äta chips om en är gluten? Och tacobröd? 
 
 
 
Saker som INTE känns avklarade:
 
1. Det nya golvet har en liten, liten snutt kvar och jag är för feg för att testa på att göra klart det. Väntar tills sambon jobbat klart och får stå och slita ikväll. Jag är en hemsk person, känner jag ibland. 
 
2. Dagens morgonrutin. //MVH balanserar ett fågelbo på hjässan, men är färdigbajsad. 
 
3. Vika in tygblöjorna som hänger på tork i vårt vardagsrum. 
 
4. Disken som samlar småflugor kring vårt nya golv i köket. 
 
En allmän dag | | Kommentera
Upp